Ajunul Crăciunului

 

Ajunul Crăciunului. Încă nu realizez cât de repede am ajuns aici. Nu sunt sigură cum a trecut timpul, dar tot ce știu este că stau cu o cană de ciocolată caldă în mână, privind bradul luminat. Globulețe roșii, globulețe argintii și multă beteală, multe speranțe și vise. L-am împodobit cu sufletul deschis, cu sufletul plin de visuri și de zâmbete, cu sufletul plin de dor și de tine.

 

Am pus un pahar de lapte și prăjiturele, iar undeva lângă, aruncată o scrisoare. O scrisoare către Moș Crăciun. Știi, se spune că nu trebuie să spui ce ai scris în scrisori pentru că nu se mai împlinește dorința. Se spune că magia Crăciunului se ocupă de toate, că bucuria îmi va inunda sufletul plin deja cu dorul de tine, cu tine tot.
Roșul din brad îmi dă speranță. Știu că noi doi vom fi împreună iubitule, știu asta cum îmi știu şi identitatea: Crăciuniță. Știu că magia există, știu că iubirea depășește orice limită, iar a mea sigur a parcurs deja drumul către tine. Nu, nu a luat primul avion, ci a zburat prin forțele proprii, doar ca să îți transmită un mesaj sincer de sărbători:

 

Iubitule,

Este Ajunul Crăcinului și tot ce simt este un dor imens de tine, un dor imens și multă dragoste. Încă cred că cel mai frumos cadou pe care îl poți dărui unui om este chiar inima ta, iar eu deja ți-am împachetat-o frumos, i-am pus fundiță și ți-am dăruit-o. Sper că a ajuns cu bine la destinație. Dar știi ceva? Știi ce te așteaptă sub bradul meu?

Iubitule, sub brad te așteaptă dragostea mea. O ai deja, dar de fiecare dată simt că nu mai are loc în mine, crește, este din ce în ce mai mare, iar atunci simt nevoia să ți-o dăruiesc iar și iar. Ia-o, e a ta. O vom completa de fiecare dată, cu fiecare Crăciun care va trece și eu te voi iubi, cu fiecare sărbatoare ce va trece și inima mea îți va aparține ție în întregime!

 

Cu multă dragoste,

Alecsandra ta

Leave a Reply

NewsletterAboneaza-te

Fii la curent cu noutățile Livrez dragoste! Abonează-te la newsletter !

Shopping Cart

No products in the cart.