Eu cunosc și tu iubești esențialul

“Atunci când ne-am întâlnit, m-ai cucerit prin simplul fapt că îmi scriai constant ceva din suflet. Mereu ai încercat să te întreci singur pe tine, prin vorbe, fapte sau cadouri.”

Dragostea fură pentru tine fericirea eternă și cu o întâlnire întâmplătoare reușesc să găsesc cuvinte să îți spun cât de importantă ești pentru mine și cum toată această odisee a descoperirii de fericire ne menține împreună. Bătăile puternice ale inimii ne transmit o siguranță a binelui.

“Corpul meu tremură de dorul căldurii primite de la tine. Iubesc faptul că mereu încerci să fii din ce în ce mai perfect. Să știi că îmi pare rău pentru momentele când mă supăr pe tine sau când nu te înțeleg.”

Binecuvântează-mă pentru a putea continua toată acestă nebunie și oferă-mi o îmbrățișare ca în primul moment când trupul tău stătea întins și gol la mine în pat. Este vremea să râzi și să dai frâu liber tuturor dorințelor tale. Victoria are o însemnătate foarte mare, iar de acest lucru știu că ești capabilă. Lasă deoparte nesiguranța pentru că poți avea o șansă la fericire. Nu fi naivă, te iubesc.

“Când ne vedem aș vrea să primesc de la tine, câte un sărut dulce pentru fiecare lacrimă sărată care cade pe obrazul meu, câte o mângâiere pentru fiecare noapte petrecută la distanță unul față de celălalt. Să știi că atunci când nu ești lângă mine obrazul meu, fruntea mea, corpul meu tânjesc după tine.”

Îți iubesc nehotărârea, căci ea naște plăcerea extraordinară de a trăi. Îți iubesc feminitatea intensă cu care mă cucerești zilnic. Îți iubesc mângâierile cu prisosință. Zâmbetul tău mă inspiră în fiecare vulnerabilitate subtilă. Plăcerea de a îți oferi încredere este ascunsă într-un mod reverențios în amintirile noastre.

 

Idealul în care sufletele noastre se adună unul în brațele celuilalt păstrează totul fără nicio suspiciune de răutate și oferă adăpost chiar și până părții goale a lucidității.

 

* Articol simţit, scris de Dragoş Cîrstea.

Leave a Reply

NewsletterAboneaza-te

Fii la curent cu noutățile Livrez dragoste! Abonează-te la newsletter !

Shopping Cart

No products in the cart.