La mulți de ziua ta, iubita mea

Trecut-au anii … dar visul mi l-ai îndeplinit.

Trecut-au anii … dar simplu și miraculos mi-ai oferit senzații extraordinare.

Mă simt bine, alături de tine și cu vorbe puţine tu faci ca totul să fie posibil. Miracol?! Ești o adolescentă veselă, provocatoare, care mă ajută cu mult calm și multă dragoste, să fiu altfel.

Ai reușit ca dintr-o noapte de nesiguranţă, în timp, să transformi fiecare lacrimă de tristeţe într-un zâmbet tămăduitor.

Las în urmă orice afect și mă provoc să îţi transmit treptat sentimente primordiale. Iubirea se scurge languros peste trupurile noastre și se încolăceşte pe formele relaţiei noastre. Corzile țâșnesc săruturi înfocate și lipesc fiecare spațiu plin de vid din bolta spiritului nostru.

Sper să aspiri spre cât mai multă dragoste în viață și să te furișezi numai prin locașurile posedate de fericire. Sper să ai parte numai de vise, acele vise care te fac să zâmbești indiferent de greutăţile care te vor întâmpina, probabil, în cele mai liniștite momente ale vieții tale. Îți doresc să reușești să păstrezi sensibilitatea cu care m-ai stârnit să te iubesc și am încredere în fiecare decizie pe care o vei lua.

Îţi urez o zi cât mai ușoară și perfectă, la mulţi de ziua ta, iubita mea, și sper să îți amintești neîncetat faptul că faci parte din gândurile mele.

Te iubesc!

* Dragoş Cîrstea

Leave a Reply

NewsletterAboneaza-te

Fii la curent cu noutățile Livrez dragoste! Abonează-te la newsletter !

Shopping Cart

No products in the cart.