Mesaj către România Creativă 2,

20 Septembrie 2015 – ultimele pregătiri pentru prima călătorie din afara capitalei pentru Livrez Dragoste. Ruta: Bucureşti-Cluj, 450 km cu portbajul plin cu plicuri și hârtii colorate și cu sufletul plin de emoţii.

Prin ploaie, vânt și soare, am ajuns la Fabrica de Pensule, primul popas din șederea noastră aici. Am cunoscut mulți artiști cool și galeriști cu viziuni, cumva, primeam confirmări : românii sunt creativi și curioși.

Se zăresc primii expeditori stingheri, dar entuziasmaţi de ideea ” faină”, despre care auziseră la radio. Nu le venea să creadă de bucuria imensă pe care o simţeau scriind cu stiloul și punând plicul în cutie spre livrare. Treptat, treptat, clujenii ne-au urmat și ne-au găsit apoi la Casino, din Parcul Central, la Bookfest.
Ce putea fi mai frumos, decât o carte și o scrisoare pentru cineva drag?! Poate o îmbrăţișare, ceea ce am și făcut. Am rămas impresionați de sutele de scrisori livrate în toată ţara. Ne imaginăm reacțiile sutelor de destinatari și cum am pătruns în casele lor. În final, am lăsat părți din noi la Cluj. Ne-a plăcut teribil de mult.

Nu ne oprim aici. Următoarea destinație este Brașov, uraaaa! 16-18 Octombrie, tot în cadrul Bookfest-ului. Semn de bine.
Evident, avem emoții din nou. De abia așteptăm să ne întâlnim cu localnici şi cu poveștile lor. În astfel de cazuri, devin sinceri, transparenţi și dulci. Dragostea e de vină!

Așadar, călătoria continuă alături de compania Antalis. Facem echipă excelentă și vă punem la dispozitie sute de hârtii și de plicuri în diverse texturi și culori, instrumente şi set up special de scris şi livrare, totul în mod gratuit. Iar voi veniţi cu inspiraţie şi cu adresa destinatarului.
Sute de scrisori, sute de oameni impresionați, un singur gest.

Tu cui ai trimite o scrisoare?

mesaj_romania_creativa_2b

Leave a Reply

NewsletterAboneaza-te

Fii la curent cu noutățile Livrez dragoste! Abonează-te la newsletter !

Coș de cumpărături

Coșul este gol.