Mesaj către România Creativă,

Cândva, ” creativitatea” la români era percepută într-un sens peiorativ, echivalentul instinctului de supraviețuire, dar treptat, am demonstrat că suntem un loc cu potențial, cu farmec aparte și cu oameni teribil de curioși și emoționant de activi în a face lucrurile să se întâmple.

Noi credem în România, vrem să locuim aici și să construim comunități. Începem de la rădăcini. Cu dragoste. Livrând dragoste.

Pentru că zilnic suntem martori a zeci de povești online, am lansat un concept offline “Cutia poștală calatoare” (la propriu), iar primul oraș este Cluj. Ne dăm întâlnire la Fabrică de Pensule (Stradă Henri Barbusse 59-61), între Luni 21-Joi 24 Septembrie, iar de Vineri 25-până Duminică 27 Septembrie, la Salonul de Carte Bookfest (Centrul de Cultură Urbană Casino)

Împreună cu compania Antalis, punem la dispoziție sute de hârtii și de plicuri din materie ecologică, instrumente și set up special de scris și livrare, totul în mod gratuit. Iar voi veniţi cu inspirație și cu adresa destinatarului. În regulă? Sute de scrisori, sute de oameni impresionați, un singur gest.

Tu cui ai trimite o scrisoare?

Cu entuziasm,
Echipă LivrezDragoste.ro

*Serviciu unic contemporan de scris și de livrat scrisori caligrafice că pe timpuri, în România, și nu numai.

Leave a Reply

NewsletterAboneaza-te

Fii la curent cu noutățile Livrez dragoste! Abonează-te la newsletter !

Coș de cumpărături

Coșul este gol.