Pasiune, iubire și îndrăgostire

Mă întrebi ce simt…

Pentru a-ţi putea răspunde la această întrebare, ar trebui să definesc ce înseamnă pentru mine să simţi ceva pentru cineva.
A simţi înseamnă a te descoperi pe tine însuți, înseamnă să visezi cu ochii deschiși la trăirile intense pe care le ai și le-ai avut pentru o persoană pe care o consideri într-adevăr specială.
Există o diferență între pasiune, iubire și îndrăgostire. Consider că, fluturii în stomac apar atunci când ești îndrăgostit. trăiești o emoție pentru o persoană pe care nu o cunoști foarte bine și îți place. fără să înțelegi de ce… și vrei să îţi pui în evidență toate atuu-rile pe care le ai la dispoziţie. iubirea este ceva mult mai profund decât o atracţie fizica. atunci când iubeşti, începi să vezi, înţelegi și să iubești sufletul persoanei de care eşti îndrăgostit. pasiunea, poate să fie ceva trecător care să apară și să dispară ca prin mister sau… poate să revină fără să îți dai seama la un moment dat.
În opinia mea, o pasiune se poate transforma într-o nebunie. una frumoasă. important e să știm să simţim şi să ne bucurăm.

Unul dintre lucrurile pe care nu pot să mi le explic este relația dintre doi prieteni foarte buni (femeie şi bărbat) care devine la un moment dat mai mult decât o “prietenie”. Consider că, atunci când un lucru (sentiment) se repetă, este ceva mai mult decât o “nebunie” sau atracție fizică de moment. Anumite trăiri, simţiri care se repetă au un scop, desigur… dar… care?!

 

 

Un prieten foarte bun îi spune amicei sale:” Sunt gelos pe iubitul tău și nu îmi explic de ce”

Răspunsul domnişoarei: “Poate pentru că mă iubești”.

 

 

Ar trebui să ne înțelegem fiecare stare pe care o avem ca să putem să ne dăm seama de ceea ce simțim pentru cineva.
“Trebuie” doar puțină voință și ascultare a inimii. ea bate, dar trebuie să fim atenți la “ritmul pulsului”. cu “ea” trebuie să ne comportăm foarte delicat deoarece, dacă are prea multe “zgârieturi”, se vindecă greu și nu mai vede raza de soare din exterior. să gândim în perspectivă. fiecare experiență neplăcută este o învățătură, nu un eșec. optimismul este cheia fericirii noastre.
De multe ori, ne hrănim doar cu amintiri, trăiri doar pentru că ne este teamă să iubim. când dăm de iubire, nu știm cum să ne comportăm, deși alergăm după ea ca după un iepuraș care sare în zig-zag în iarba verde crud.
Este frumos să prețuim fiecare moment și fiecare trăire și să încercăm să descoperim “eul”nostru și glasul inimii.

 

Articol trimis de Alexandra T.

Leave a Reply

NewsletterAboneaza-te

Fii la curent cu noutățile Livrez dragoste! Abonează-te la newsletter !

Shopping Cart

No products in the cart.