Atelierul de caligrafie

Atelierul de caligrafie

Atelierul de scrisori a luat naștere în martie 2014, când o (economistă) pasionată de caligrafie a decis să reinventeze scrisul de mână, transformându-l într-un brand românesc de succes.

Motorul acestui proiect unic în țară a fost dorința creatoarei de a-i ajuta pe oameni să-și transmită gândurile mai frumos și mai personal, prin intermediul unei scrisori caligrafiate.

Totul a început cu o scrisoare emoționantă, trimisă de o mătușă nepotului ei nou născut, în maternitate, pentru ca acesta să o citească când va crește mare.

Câțiva ani mai târziu, mii de rânduri scrise și mulți oameni fericiți, „Livrez Dragoste” a devenit spațiul magic unde se personalizează caligrafic cadouri și se nasc idei de cadouri, pentru clienți de toate gusturile și vârstele.

Dacă în viața ta se apropie un moment special, pe care dorești să-l marchezi cu un dar de neuitat, ai ajuns unde trebuie.

De la globuri din sticlă decorate cu mesaje memorabile, la traiste caligrafiate cu vorbe ghidușe, aici găsești numeroase daruri inspirate, pentru orice ocazie. Toate personalizabile, de la A la Z. Orice ai alege, vei reuși să așterni un zâmbet larg pe chipul celor dragi!

Iar dacă nimic din ceea ce cauți nu se regăsește acolo, scrie-ne și hai să creăm împreună darul perfect.

Poți compune tu textul, sau dacă inspirația nu te vizitează, îl scriem noi, cu pasiune și entuziasm. După ce citești și îți dai acordul, trimitem rapid scrisoarea sau darul, către fericitul destinatar.

Suntem deschiși la noi povești și fiecare colaborare ne aduce o răsplată inegalabilă: bucuria de a da o formă modernă unei deprinderi străvechi.

NewsletterAboneaza-te

Fii la curent cu noutățile Livrez dragoste! Abonează-te la newsletter !

Coș de cumpărături

Coșul este gol.