Căpșuni în ciocolată- Margarete

Căpșuni în ciocolată- Margarete

140 lei

SKU: 704 Categorie:

Descriere

Căpșuni în ciocolată- Margarete este cutia cu 8 delicii răsfățate în cea mai fină ciocolată belgiană, pregătite cu atenție pentru sărbătoarea primăverii. Fiecare căpșună este scăldată în ciocolată belgiană, iar detaliile sunt lucrate manual și așezate cu grijă peste acestea.

Căpșuni în ciocolată- Margarete este cu siguranță cadoul perfect pentru a fi oferit cu ocazia zilei de 1 sau 8 Martie, fiind produsul personalizat special pentru această ocazie.

Ne place să fim părtași la surprize pentru cei pe care tu îi îndrăgești, așa că așteptăm să creăm împreună cadoul perfect pentru ei.

Toate acestea se pot modifica, astfel încât să iasă cadoul potrivit pentru cea care urmează să îl primească in dar.

Ne poți scrie ideile tale pe adresa expeditor@livrezdragoste.ro sau ne poți contacta telefonic, iar noi îți promitem că faci alegerea perfectă.

Acest produs se poate realiza cu minim 48 de ore înainte de data la care dorești livrarea. Livrarea se poate face doar în București și în imprejurimi.

Dacă îți dorești să surprinzi persoana dragă cu acest aranjament și cu o scrisoare, găsești aici propunerile noastre – https://livrezdragoste.ro/scrisoarea-ta/

Căpșuni în ciocolată- Margarete

140 lei

140 lei

Shopping Cart

No products in the cart.

Available Filters