Căpșuni în ciocolată neagră PUZZLE

Căpșuni în ciocolată neagră PUZZLE

130 lei

  • Menţiuni

    Cum ai dori să personalizăm cadoul?

Descriere

Căpșuni în ciocolată neagră PUZZLE

Descriere:

Căpșuni în ciocolată neagră PUZZLE este varianta a doua pe care am pregătit-o pentru cea/cel căruia dorești să îi transmiți un mesaj dulce. Deslușirea mesajului presupune aranjarea literelor pentru formarea acestuia, iar degustarea căpșunilor face ca deliciul să fie magic. Pentru că ne place tare mult să fim complici la cele mai savuroase surprize, te putem ajuta si cu serviciul de livrare anonim.

Cutia Căpșuni în ciocolată neagră conține 9 căpșuni scăldate în ciocolată belgiană neagră, iar mesajul TE IUBESC este realizat din pastă de zahăr. Pudra aurie sau argintie este pentru un plus de efect și luciu, iar tu poți alege să personalizezi așa cum dorești.

Se poate realiza și într-o variantă mai mare, de 16 sau 25 de căpșuni, iar dacă ai o altă idee, nu ezita sa ne contactezi și să creăm împreună cadoul unic pentru persoana iubită.

Toate acestea se pot modifica, astfel încât să iasă cadoul potrivit pentru cea care urmează să îl primească in dar.

Ne poți scrie ideile tale pe adresa expeditor@livrezdragoste.ro sau ne poți contacta telefonic, iar noi îți promitem că faci alegerea perfectă.

 

Acest produs se poate realiza cu minim 48 de ore înainte de data la care dorești livrarea. Livrarea se poate face doar în București și în imprejurimi.

Dacă îți dorești să surprinzi persoana dragă cu acest aranjament și cu o scrisoare, găsești aici propunerile noastre – https://livrezdragoste.ro/scrisoarea-ta/

 

 

Căpșuni în ciocolată neagră PUZZLE
Căpșuni în ciocolată neagră PUZZLE

130 lei

130 lei

Shopping Cart

No products in the cart.

Available Filters