Întrebări frecvente

Cui pot trimite o scrisoare?

Simplu, oricui drag ție din România, care ar merita o surpriză cu mesaj personalizat.

În cât timp ajunge scrisoarea mea la destinatar?

În 4 – 5 zile lucrătoare (sau chiar mai repede).

În Bucureşti și naţional livrăm prin ~ Fan Courier ~.

Dacă ai o dată anume ce marchează un moment special, menționează și noi vom livra scrisoarea fix în ziua respectivă.

Dacă ai o dată anume ce marchează un moment special, menționează și noi vom livra scrisoarea fix în ziua respectivă.

Pot să trimit o scrisoare chiar dacă destinatarul nu locuiește în București?

Serviciul este destinat atât pentru București, cât și pentru restul țării și internațional. Livrăm în toate colțurile lumii.

Cât de mare ar trebui să fie textul?

Apreciem inspirația, scrie din suflet, doar te rugăm să ţii cont următoarele:

  • pentru mini-scrisoare limita este de 20 de cuvinte
  • pentru scrisoarea în plic cu sigiliu limita este de 210 de cuvinte. Dacă textul depășește această limita se percepe un cost extra de 50 Ron.
  • pentru scrisoarea în eprubetă limita este de 100 de cuvinte. Nu există posibilitatea de a depăsi această limită, în eprubetă nu încap mai multe coli de hârtie.
  • pentru scrisoare în plic de plantat limita este de 210 de cuvinte. Dacă textul depășește această limita se percepe un cost extra de 50 Ron.
  • pentru scrisoarea Puzzle limita este de 150 de cuvinte. Dacă textul depășește această limita se percepe un cost extra de 50 Ron.
  • pentru scrisoarea în sticlă vintage / clasică limita este de 150 cuvinte. Dacă textul depășește această limita se percepe un cost extra de 50 Ron.
  • pentru scrisoarea în sticlă în formă de inimă limita este de 120 cuvinte. Nu există posibilitatea de a depăsi această limită, în sticlă nu încap mai multe coli de hârtie
  • pentru scrisoarea în sticlă în formă violoconel limita este de 120 cuvinte. Nu există posibilitatea de a depăsi această limită, în sticlă nu încap mai multe coli de hârtie.

De ce trebuie să furnizez adresa mea de e-mail și telefonul destinatarului?

Avem nevoie de adresa ta de e-mail pentru a recepta mesajul corect, în condiții de confidențialitate și pentru a te înștiința de orice nelămurire sau de livrarea scrisorii.

Cum aflu că scrisoarea mea a fost livrata?

Negreșit, o să primești un email de confirmare.

Cum plătesc?

1. Cu cardul de credit/debit. Plăţile sunt procesate în condiţii de maximă securitate, direct de către www.mobilpay.ro. LivrezDragoste.ro nu solicită, nu utilizează şi nu reţine nicio informaţie despre cardurile folosite la plata online.

2. Prin transfer bancar/ordin de plată sau prin depunere de numerar în contul nostru deschis la:

BRD, pe numele S.C. Visual Design Studio S.R.L – RO62BRDE410SV72673884100 – RON

De ce trebuie să furnizez adresa mea de e-mail și telefonul destinatarului?

Avem nevoie de adresa ta de e-mail pentru a recepta mesajul corect, în condiții de confidențialitate și pentru a te înștiința de orice nelămurire sau de livrarea scrisorii. Numărul de telefon al destinatarului este important pentru o livrare eficientă, tot în regim de confidențialitate.

Care sunt costurile mele?

În funcție de tipul scrisorii ales:

Mini scrisoarea 50 lei / Scrisoarea în plic cu sigiliu 90 lei / Scrisoarea în plic de plantat 95 lei / Scrisoarea în eprubetă 105 lei / Scrisoarea Puzzle 115 lei / Scrisoarea în sticlă 120 lei. / Scrisoarea papirus 155 lei.

În caz că se va depăși limita de cuvinte menționată pentru fiecare scrisoare în parte, fie se va retrimite textul, fie se va achita suma extra de 50 lei.

Dacă dorești ca scrisoarea să fie scrisă și livrată în aceeași zi, se va plăti o taxă de urgență de 35 lei (valabil doar în București). De asemenea, dacă dorești să fie livrată sâmbăta și duminica în București, se va achita o taxă specială de transport de 35 lei.

Dacă vei opta pentru creație de text personalizat, din partea echipei noastre, se adaugă 45 lei.

Livrarea atât pentru București, cât şi în afara capitalei este 20 lei.

Care sunt costurile mele?

Pentru livrare internațional, e necesar să știm țara pentru a calcula costul transportului. Iar pentru fiecare cadou adițional puteți consulta secțiunea Cadouri.

Pe lângă scrisoare mai pot adăuga și un cadou?

Desigur. Fie optezi pentru alternativa de împachetare a scrisorii: într-o sticlă cu elemente distinctive, ceea ce presupune că vom folosi și o hârtie specială (calc), pe care o vom arde pe margini și apoi introdusă. Fie un buchet de flori, în funcție de ocazie sau o surpriză dulce. Le găsești în secțiunea ~ Cadouri~

Dacă optez pentru compunere de text, îl voi primi spre validare?

Această variantă presupune creație de text, cu ajutorul unor cuvinte cheie din partea ta, apoi vei primi pe e-mail propunerea noastră, iar după confirmarea finală, ne punem pe scris.

NewsletterAboneaza-te

Fii la curent cu noutățile Livrez dragoste! Abonează-te la newsletter !

Coș de cumpărături

Coșul este gol.