Pachet Cadou aniversar – Crăciun magic

Pachet Cadou aniversar – Crăciun magic

555 lei

  • Menţiuni

    Cum ai dori să personalizăm cadoul?

SKU: 626 Categorie:

Descriere

Pachet Cadou aniversar – Crăciun magic este propunerea noastră pentru un dar deosebit, special creat pentru cea mai frumoasă sărbătoare a anului. Crăciunul este sărbatoarea magică, cu posibilități nelimitate pentru crearea celor mai frumoase cadouri.

Pachet Cadou aniversar CRĂCIUN MAGIC conține bradul realizat din peste 50 de căpșuni dichisite în ciocolată belgiană și un glob de sticlă personalizat.

Alege să trimiți un cadoul personalizat, cu un gust divin, o imagine perfecta și un mesaj pe masură. Alege din colecția noastră de cadouri pentru Crăciun sau crează-ti propriul cadou personalizat.

Echipa noastră te poate ajuta și iți poate recomanda cele mai bune variante pentru cadourile corporate, ale persoanelor dragi sau pentru masa de Crăciun.

Ne poți scrie ideile tale în câmpul „Mențiuni sau ne poți contacta telefonic, iar noi îți promitem că faci alegerea perfectă.

Acest produs se poate realiza cu minim 72 de ore înainte de data la care dorești livrarea. Livrarea se poate face doar în București.

Dacă îți dorești să surprinzi persoana dragă cu acest cadou și cu o scrisoare, găsești aici propunerile noastre – https://livrezdragoste.ro/scrisoarea-ta/

Motto-ul nostru “Emoție pe hârtie, magie la destinație”, așa că și surpriza va fi una pe măsura așteptărilor tale. Contează pe noi pentru momente memorabile și hai să livrăm dragoste împreună!

Pachet Cadou aniversar - Crăciun magic
Pachet Cadou aniversar – Crăciun magic

555 lei

555 lei

Shopping Cart

No products in the cart.

Available Filters