Postcard Midi Green – cu fotografia ta

Postcard Midi Green – cu fotografia ta

95 lei

 

Termen de livrare: 48 de ore

Descriere

Postcard Midi Green – cu fotografia ta, un produs inedit prin modul în care combină cea mai fină ciocolată belgiană cu cele mai plăcute amintiri sau urări. Această cutie plină cu bomboane de ciocolată realizate manual are pe capac atașată cea mai dragă fotografie.

Postcard Midi Green – cu fotografia ta, dacă vrei să îți reamintești momente mai vechi cu prietenii, familia sau colegii tăi, trimite-ne o fotografie reprezentativă, iar noi o vom atașa pe capacul cutiei de ciocolată, într-un mod elegant și inedit, astfel încât să vă bucurați de momente frumoase și dulci. Poate fi de asemenea, cadoul perfect pentru o nuntă sau aniversare.

*Fotografia trebuie să fie în format 9×13 și trebuie să ne-o trimiți pe adresa expeditor@livrezdragoste.ro .

Masa netă: 180 g

Dimensiuni în ambalaj: 238x170x34mm

Toate acestea se pot modifica, astfel încât să iasă cadoul potrivit pentru cea care urmează să îl primească in dar.

Ne poți scrie ideile tale pe adresa expeditor@livrezdragoste.ro sau ne poți contacta telefonic, iar noi îți promitem că faci alegerea perfectă.

Dacă îți dorești să surprinzi persoana dragă cu acest cadou și cu o scrisoare, găsești aici propunerile noastre – https://livrezdragoste.ro/scrisoarea-ta/

“Fă o listă cu toate lucrurile importante pe care trebuie să le faci azi. În topul listei pune “să mănânc ciocolată”. Acum, vei avea cel puțin un lucru pe care l-ai făcut.”- Gina Hayes

Postcard Midi Green - cu fotografia ta
Postcard Midi Green – cu fotografia ta

95 lei

95 lei

Shopping Cart

No products in the cart.

Available Filters