Da, Te Iubesc!

 

Nu îmi spune că nu a existat măcar un gând tremurând pe buzele tale … nu îmi spune că nu a existat măcar o secundă în care te-ai gândit că noi doi am putea să fim împreună …

Totul a început într-o zi obișnuită, undeva la finele lui Septembrie, când m-am surprins îndrăgostindu-mă de tine, din prima clipă când te-am văzut te-am iubit, inimii mele îi era cunoscută bătaia inimii tale, sufletul meu ți-a recunoscut privirea în acel moment și nu a vrut să o mai uite.

Iartă-mă dacă vreodată te-am făcut să tresari în somn când în vis te strigam pe nume … iartă-mă că nu am găsit puterea în mine să îți spun cât de mult însemni tu pentru mine, că am fost egoistă să nu îți mărturisesc ce simt pentru tine. De atâtea ori te-am mințit, vorbeam cu tine despre lucruri generale, dar crede-mă că inima mea își striga iubirea, iar privirea mea mă trăda din când în când.

Ajunsesem să te cunosc ca om, îți știam reacțiile și îți intuiam vorbele … nici tu nu stăteai rău la acest capitol … și tu începusei să mă cunoști, să îmi dai sfaturi apelând la felul meu de a fi, « Îți place ție să lucrezi acolo? Nu te supăra că îți spun asta, dar ție îți place să lucrezi cu oamenii, sufletul tău nu își va găsi locul acolo »

Cele mai frumoase momente erau atunci când mă gândeam la tine, iar tu mă sunai …

El: Ce faci?

Eu: Bine, cu treabă, tu? (Da, iubire, îmi era dor de tine, de vocea ta …)

Îmi aduc aminte cum ne priveau prietenii noștri și se mirau când le spuneam că suntem doar amici. Mă întrebam dacă ei vedeau mai mult decât credeam eu …

Recunosc că au existat clipe în care am vrut să nu renunț la ce simțeam pentru tine, să mi te scot din inimă, dar mintea mea era de mult certată cu inima mea și nu își mai vorbeau. Eu eram certată cu mine însumi că nu puteam să fac mai mult de atât … îmi plăcea starea în care mă aflam …

Dar nu regret că am sperat, nu regret că am uitat de mine prin tine, nu regret că m-am rugat pentru tine, nu regret absolut nimic. Dacă ar fi să o luăm de la capăt aș urma mereu același drum.

Acum, îmi ești una dintre cele mai apropiate persoane, căreia îi spun ce am pe suflet, pe care o sun când vreau să îi aud vocea, să râd, pe care o respect. Ai rămas cel mai bun prieten al meu.

 

– Autor Isabela Oana

Leave a Reply

NewsletterAboneaza-te

Fii la curent cu noutățile Livrez dragoste! Abonează-te la newsletter !

Shopping Cart

No products in the cart.