Reţetă de dor

Se iau cu multă atenţie şi îndemânare două măsuri de amintiri atât de dragi ţie, se adaugă cinci lacrimi scăpate din greşeală, două din ochiul stâng şi trei din ochiul drept, se completează cu cca. 100 de “Mi-e atât de dor de tine” care te-au făcut cea mai fericită femeie din lume, nu mai conteaza unul în plus, în minus să nu fie, se amestecă bine cu ultimele două visuri şi penultimele două vise, săruturile se adaugă cât cuprinde, se condimentează cu un strop de parfum pe care nu-l vei uita niciodată, şi cu emoţia nebună a primei îmbrăţişări.

Ai grijă să nu uiţi de cele două bătăi de inimă şi cele trei tresăriri când ai impresia că-l zăreşti mereu pe stradă şi niciodată nu este el, şi desigur două tonalităţi din vocea lui gravă şi câteva sclipiri din ochii lui visători.

Ar mai fi de adăugat doar câteva clipe din cele în care mâna ta şi-a găsit cel mai minunat culcuş în mâna lui atât de ocrotitoare.

Frămânţi bine aluatul rezultat şi-l pui la dospit la căldura sufletului tău o primăvară, o vară, o toamnă şi mai ales o iarnă. Apoi repeţi.

Adaugi toată iubirea din tine şi coci la foc mic pentru tot restul vieţii.

Se serveşte împreună cu … un strop de suferinţă.

 

 

Leave a Reply

NewsletterAboneaza-te

Fii la curent cu noutățile Livrez dragoste! Abonează-te la newsletter !

Shopping Cart

No products in the cart.