Un gând bun către doamna care m-a crescut

– Bună ziua. Am sunat bine ~ Livrez Dragoste?

⁃ Bună ziua. Noi suntem! Și acum vorbiți cu Cristina.

⁃ Cristina, numele meu este Andreea și v-am sunat deoarece doresc să îi trimit o scrisoare doamnei la care stau în București. am venit din Sibiu pentru a studia la București și nu mi-am permis să stau cu chirie, așa că mama a găsit această minunată femeie care m-a acceptat să stau în cămăruța ei. e bătrână și își dorea să aibă pe cineva în casă pentru a împărți o supă, o poveste. să aibă cui să îi cânte la pianul alb pe care îl are în casă. De când am ajuns aici, mă simt ca și cum aș locui cu bunica. dimineața se trezește pentru a-mi pregăti micul dejun, mă sărută pe frunte înainte de a pleca spre facultate…
Încă din primul an de când am venit mi-a oferit un sfat ~ pentru viață, spunea dumneai ~ draga mea, în viață să îți păstrezi bucuria și fericirea din privire. să fii bună cu cei care te supără și să oferi din puținul tău și celor care nu au.

E o femeie minunată și mi-ar plăcea să o surprind astăzi când încep anul II de facultate și încă un an cu experiențe frumoase în casa cu povești.

⁃ Andreea, ne-ai făcut și pe noi curioase și am dori să o cunoaștem pe doamna despre care ne povestești și, desigur că te vom ajuta. Astăzi vom trimite scrisoarea împreună cu un buchet cu spice de grâu.

 

* să fie bucurie!

 

 

Inspiraţie foto ~ pinterest.com

Leave a Reply

NewsletterAboneaza-te

Fii la curent cu noutățile Livrez dragoste! Abonează-te la newsletter !

Shopping Cart

No products in the cart.