Unii spun: „Ai grijă de tine.” Alții chiar au…

 

Unii îți dedică întreg vocabularul. Îți spun că ești femeia vieții lor, suflet pereche și neprețuit. Apoi la prima problemă ies rușinați pe ușa din spate, motivând că nu vă potriviți.

Unii se laudă întregii lumi cât de tare te iubesc și cât de mult contezi pentru ei. Iar atunci când rămâneți în doi se joacă la telefon și nici nu îndrăznește să-ți spună un: „Cum a fost ziua, draga mea?”

Unii spun despre visurile lor, ignorând complet visurile tale. Unii merg și mai departe, te provoacă să-i asculți și să le faci pe plac, iar când ceri o mână de ajutor se retrag în tăcere.

Unii îți promit toate lucrurile posibile și imposibile din lume. Dar fii sigură că nici unul din aceste lucruri nu le vor realiza. Cel puțin nu împreună cu tine.

Dar sunt și „alții.” Acești „alții”, la prima vedere ignorați de tine, sunt cei care cu adevărat vor conta. Ei se vor ține de cuvânt. Ei vor iubi sincer. Ei vor susține atunci când vei avea nevoie de asta. Ei vor fi alături, indiferent de orice. Ei îți vor îmbrățișa trecutul și toate grijile. Ei vor fi fericiți, doar să te vadă. Unul dintre ei este omul vieții tale și pe acesta să-l iubești o viață întreagă!

 

Unii spun: „Ai grijă de tine.” Alții chiar au… -citat cu autor anonim

Inspirație ~ Vlad

Leave a Reply

NewsletterAboneaza-te

Fii la curent cu noutățile Livrez dragoste! Abonează-te la newsletter !

Shopping Cart

No products in the cart.