Ramă decor cu numele fetiței

Ramă decor cu numele fetiței

De la: 99 lei

Dimensiune ramă: 25*25 cm

 • Mesajul tău

  * Dacă nu ești sigur de textul pe care vrei să îl scriem, lasă-ne pe noi să compunem mesajul pentru tine! Bifează DA în căsuța de mai jos, achită comanda, oferă-ne câteva indicii despre destinatar și scopul scrisorii și vei primi pe email o propunere de text pentru confirmare

  *Ai vrea să compunem noi textul?

  • 0 lei
  • 55 lei

  *Lasă-ne câteva indicii despre Destinatar și scopul cadoului

  • lei
  • lei
  • 10 lei

Descriere

Ramă decor cu numele fetiței

Se apropie ziua fetiței, o prietenă dragă tocmai ce a născut și dorești să o surprinzi plăcut? Contează pe noi pentru a o surprinde plăcut printr-un mesaj în ramă.

Oferă cuiva drag câteva gânduri frumoase, notate cu penița în cerneală strălucitoare și înrămate pentru a înveseli orice încăpere.

Poate fi chiar mesajul acesta sau un mesaj scurt (20 de caractere) pe care ni-l transmiți.

Ramă decor cu numele fetiței, personalizare: carton alb, scris auriu, orhidee artificială, verdeață de plastic și un mesaj pe măsură.

Rama cu decor este darul ce îl faci din toată inima, iar cei dragi merită tot ceea ce este mai frumos în lume, merită atenția și bucuria ta transmisă într-o ramă!

Toate acestea se pot modifica, astfel încât să iasă cadoul potrivit pentru cea care urmează să îl primească in dar.

Dacă îți dorești să surprinzi persoana dragă și cu un dulce, găsești aici propunerile noastre: https://livrezdragoste.ro/products/ciocolata/

Motto-ul nostru “Emoție pe hârtie, magie la destinație”, așa că și surpriza va fi una pe măsura așteptărilor tale. Contează pe noi pentru momente memorabile și hai să livrăm dragoste împreună!

P.S. Noi știm să ținem secrete așa că destinatarul nu va regăsi în pachet nicio chitanță sau numele expeditorului.

Ramă decor cu numele fetiței
Ramă decor cu numele fetiței

De la: 99 lei

De la: 99 lei

Shopping Cart

No products in the cart.

Available Filters