Am devenit tătic

– Bună dimineața, Livrez Dragoste- Atelierul de scrisori ?
Vă sun emoționat de pe holul spitalului. sunt de la ora 7 cu soția mea la spital. aștept să nască o fetiță. cea pe care o așteptăm din momentul în care am aflat că este însărcinată…
Și, stând aici la spital mi-am dat seama că mi-ar plăcea să îi scriu o scrisoare micuței în care să îi descriu emoțiile pe care le simt în momentul acesta și pe care să o citească atunci când va fi mai mare.
Domnișoară, e un sentiment așa de puternic, îmi trec atât de multe prin minte încât nu aș ști cu ce să încep. să îi spun oare că am așteptat momentul acesta încă de când aveam 20 de ani? să îi spun că o vom iubi mult și mai mult pe măsură ce trece timpul? și, că avem N emoții doar când ne gândim : oare ne vom descurca? vom fi părinți așa de buni precum au fost părinții noștri?!
Ahh, vă rog să mă scuzați, mă cheamă doctora ca să o cunosc pe micuță, revin…

 

– După 30 de minute sună din nou.

 

– Domnișoară, am cunoscut-o! este MI NU NA TĂ, are 4 kilograme și un zâmbet care m-a cucerit! nici nu mai știu ce vă povesteam. Vă rog, dacă mi-ați putea aduce mâine dimineață scrisoarea la maternitate și cu un buchet cu flori pentru soția mea. i-am luat unul și astăzi, dar mâine îmi doresc să primească altul chiar în momentul în care voi merge acasă să mă schimb. să o surprindem pe a mea frumoasă soție și pe micuță o să o surprindem când va fi mare!

 

– Domnule, acum ne-ați emoționat și pe noi!
Vom merge mâine dimineață și le vom surprinde pe cele 2. Să vă trăiască și fiți siguri că o să vă descurcați. În viața totul se învață!

 

Leave a Reply

NewsletterAboneaza-te

Fii la curent cu noutățile Livrez dragoste! Abonează-te la newsletter !

Shopping Cart

No products in the cart.