Descoperind comorile vieţii

 

Când deschizi prima ochii dimineaţa, într-o zi de vară, lângă cel pe care îl iubeşti… iar el te-a simţit şi te strânge în braţe puternic nu cumva să îndrăzneşti să părăseşti încă aşternuturile atât de confortabile, îl priveşti şi te întrebi ce poate fi mai frumos de atât? Poate doar să te strecori în bucătărie pentru a-i face cafeaua fără de care e pierdut şi micul dejun şi a te bucura de recunoştinţa din ochii lui şi de ploaia de săruturi care ştii că o vor urma.

Bucuria acestor clipe ţi se pare că nu poate fi eclipsată în niciun fel şi totuşi…
Când primeşti un sărut pe frunte, în timp ce copilul tău s-a trezit din somn la 4 dimineaţa şi un „odihneşte-te, mă duc eu”, simţi şi nu spun „vezi” sau „ştii” sau „crezi că”, ci spun, simţi cu adevărat că bărbatul de lângă tine e perfect. Dragostea sinceră se simte, prin sărutări dulci, prin mângâieri suave, dar cel mai mult ea se simte prin fapte, faptele potrivite la momentul potrivit. Atenţia şi tandreţurile persoanei iubite sunt bijuteriile vieţii, te fac mai frumoasă şi ai vrea să le porţi tot timpul, însă suportul şi grija purtată sunt adevăratele comori pe care iubirea sinceră le scoate la suprafaţă.

Şi mulţi or să spună că nimic şi nimeni nu e perfect pe lumea asta, ceea ce nu am nici cea mai mică tendinţă spre a contrazice şi totuşi…

Când e mai frumos bărbatul de lângă tine dacă nu atunci când te priveşte cu ochi senini ţinând în braţe rodul iubirii voastre, când e mai sensibil dacă nu atunci când aproape că plânge la primii paşi ai copilului, când e el mai bun dacă nu atunci când îl vezi că face totul doar pentru a vă fi bine şi cum să nu fie asta perfecţiune? Până la urmă nu e şi ea, perfecţiunea, un concept relativ plin de subiectivitate, diferit în ochii fiecăruia?

Cert e că bărbatul e cu siguranţă cel mai frumos atunci când e tată.

Poveste trimisă de ~ Georgiana Ciurea

Imagine preluată de pe www.pinterest.com

Leave a Reply

NewsletterAboneaza-te

Fii la curent cu noutățile Livrez dragoste! Abonează-te la newsletter !

Shopping Cart

No products in the cart.