Dragul meu Eugen,

 

Nu ți-am scris niciodată în felul acesta și totuși aş putea să vorbesc despre tine la infinit şi aş putea să vorbesc despre tine ca despre persoana care nu sunt eu. Pentru că, deşi suntem la fel din anumite puncte de vedere, suntem şi diferiti . Sunt o norocoasă că te-am întâlnit, chiar dacă pare un clișeu, e fix ceea ce simt.

Adesea mă regăsesc gândindu-mă la momentele noastre. Momente în care suntem doar noi 2 și un film, iar timpul se opreşte şi trăim parcă într-un Univers paralel. O lume doar a noastră, în care nu se aud decât bătăile inimilor şi atât.

Aş vrea să ştii că, deşi suntem departe unul de celălalt, tu eşti barbatul care-mi umple inima! Tu eşti liniştea mea, eşti partea fără de care eu nu mai pot fi EU! Mă uit la mine şi văd o Denisa schimbată: mai răbdătoare, mai caldă, mai tolerantă, un om mai bun şi asta datorită ţie şi îţi sunt profund recunoscătoare că m-ai găsit şi mi-ai dat un nou rost. Cel mai frumos rost.

Cumva, distanţa ne macină sufletele şi minţile, dar în acelaşi timp ne şi apropie, făcând-o să devină irelevantă în timp. Mă simt pregătita să lupt să ne fie bine. Sunt iremediabil de îndragostită de copilul din tine şi bărbatul matur şi îţi mulţumesc de bivalenţa minunată. Au fost şi vor fi în continuare provocări, dar felul în care sufletele noastre s-au contopit face să merite tot efortul din lume.

Mă încearcă atât de multe emoţii…..închid ochii şi te văd clar, ah şi râsul acela după care mă topesc. Da, strânge-mă de mână şi îmbrăţişează-mă tare. Mă doare până în adâncul fiinţei absenţa gingăşiei chipului tău, care mi-ar putea fi cel mai drag portret. Şi mă doare absenţa ta, o durere nesfârşită, care adoarme în fiecare seară lânga tine cu lumina aprinsă şi mă ţine trează în locul tau. Şi aştept neclintită să vină clipa care ne va aduce în acelaşi cocon.

 

Eşti ceea ce aş căuta, dacă nu te-aş fi întâlnit!

 

 

 

 

One comment

Leave a Reply

NewsletterAboneaza-te

Fii la curent cu noutățile Livrez dragoste! Abonează-te la newsletter !

Shopping Cart

No products in the cart.