Iubito, îți mulțumesc pentru tot!

 

Îți aștern câteva rânduri, clasic, așa cum făceau părinții noștri pe vremea lor. Atunci, dragostea era mult mai poetică, mai pasională, mai dulce, mai sinceră. Dar, demodați cum suntem, am păstrat aceeași dragoste și pentru noi. Curată, sinceră, pasională, uneori poetică.

Nu am să-ți enumăr și nici explic motivele pentru care te iubesc. Ar fi banal! Prea banal! Iar motivele ar trebui, mai degrabă simțite, decât exprimate prin viu grai.

 

În schimb, vreau să-ți mulțumesc! Pentru fiecare clipă în care, răbdătoare cum ești, m-ai înțeles atunci când aveam cea mai mare nevoie. Hoinăream printre trăiri din trecut, căci n-aș vrea să le numesc altfel. M-ai așteptat să mă obișnuiesc cu noi și, de fiecare dată când ai văzut că bat în retragere, m-ai luat în brațe. N-ai zis nici să rămân, nici să plec. M-ai făcut pe mine să simt să rămân. Cât de simplu-ți trece un om de toate armurile de până la suflet!
Îți mulțumesc pentru că ai ales să mi te arăți exact așa cum ești tu, fără să apelezi la măști. Mi-ai atenționat că nu ești perfectă, iar eu am ridicat din umeri. Nu caut perfecțiunea, ci omul pe care eu îl văd, la mine în suflet, perfect.

 

Îți mulțumesc pentru că ai grijă de mine, fie trezindu-mă cât să nu ajung târziu la muncă, fie că te gândești să faci cafeaua când mă întorc de la muncă.

 

Îți mulțumesc pentru că mă respecți, că mă înțelegi și accepți cu ale mele. Dacă n-aș avea piticii mei, cine le-ar mai ține de urât alor tăi?

 

Îți mulțumesc chiar și pentru faptul că primul lucru pe care-l văd dimineața este zâmbetul tău, printre firele rebele de păr ce-ți acoperă un sfert de față. Ești amuzantă!

 

 

Îți mulțumesc pentru că, din pură întâmplare, ai apărut. Și c-ai rămas la mine-n suflet!

Scrisoare trimisă de Jurnalul unui Adam

Leave a Reply

NewsletterAboneaza-te

Fii la curent cu noutățile Livrez dragoste! Abonează-te la newsletter !

Shopping Cart

No products in the cart.