Plantează-mă cu dragoste

  1. Plantează-mă
  2. Udă-mă
  3. Privește-mă cum cresc

Ce poate fi mai frumos de atât?

Să oferi o scrisoare de dragoste, mulțumire, curaj, iertare, etc, iar ea să rămână veșnic?

Instrucțiuni de plantare:

Pune hârtia la înmuiat, de la câteva minute la câteva ore. Poți să le lași până la 3 ore în apă.

Umple ghiveciul 2/3 cu pământ bun și îndeasă-l bine. Rupe / mărunțește hârtia plantabilă în bucățele și răspândește-le deasupra pământului din ghiveci, apoi udă-le din abundență. Acoperă bucățile de hârtie cu pământ, aproximativ 1 cm și udă iar. Pe perioada germinării (primele 10-15 zile) urmărește ca pământul să fie menținut umed în permanență, apa este necesară și ajută germinarea.

Atenție! Prea multă apă duce la putrezirea semințelor. Prea puțină apă împiedică semințele să germineze.

Plasează ghiveciul într-un loc însorit. După apariția plantelor ai grijă ca pământul să fie menținut umed.

Folosește pământ de bună calitate.

Plantarea în exterior este recomandat să o faci doar când vremea este caldă, de preferat în lunile de primăvară. Dacă plantezi hârtia în grădină toamna, ploile vor hidrata semințele, iar primăvara te vei bucura de plantele care vor crește din hârtia plantabila.

Plantele anuale (gura leului, garofițe, clarkia) înfloresc în anul în care sunt plantate, iar cele perene (crăițe, floarea miresei, margarete, albăstrele) vor înflori în anul următor.

Hârtia plantabila este un produs 100% ecologic, bio-degradabil pe care îl realizăm manual din hârtie reciclată și semințe diverse: de flori, de legume, de plante aromatice. Când hârtia este plantată în pământ, semințele germinează și cresc, hârtia se degradează, iar ceea ce rămâne sunt flori, ierburi aromatice, legume și în niciun caz, deșeuri.

 

Calitățile hârtiei plantabile:

unică: invită la responsabilizarea față de mediul înconjurător și conferă stil celui care o oferă. Pentru realizarea acestei hârtii speciale nu sunt tăiați copaci, fiecare coală este realizată manual din hârtie reciclată având o textură bogată și un aspect deosebit.

plantabilă: are încorporate o varietate mare de semințe. E suficient doar să plantezi hârtia în ghiveci sau grădină, s-o uzi zilnic și apoi să te bucuri de florile care vor crește din ea.

personalizabilă: poate fi tăiată după preferința și i se poate atașa mesajul dorit.

eco-friendly: este realizată 100% din hârtie reciclată și semințe.

creată cu multă pasiune și dragoste de frumos, de natură.

 

Leave a Reply

NewsletterAboneaza-te

Fii la curent cu noutățile Livrez dragoste! Abonează-te la newsletter !

Shopping Cart

No products in the cart.