Scrisoare de pe front

Draga mea,

 

Am ajuns de aproape o lună aici, pe tărâmul în care moartea îmi suflă în fiecare clipă în ceafă, dar simt că am plecat de lângă tine de ani întregi. Îți simt lipsa, îmi lipsește sărutarea ta de dimineață, parfumul tău, vocea ta, râsul tău. În fiecare moment al fiecărei zile. Aici, printre arme, bombe, frică, groază, zgomot de motoare turate, nu regăsesc niciun gram din ceea ce înseamnă acasă pentru mine. Simt că deșertul ăsta extrem de fierbinte mă transformă într-un purtător al tuturor sentimentelor ce au fost date spre cunoaștere lumii.

Îmi este DOR de noi, de îmbrățișările tale pătimașe, de nopțile de vară când priveam stelele, de cele de iarnă când ne încălzeam sub plapumă, de sufletul tău care-mi îmbrățișa cu drag întregul meu corp. Simt cum fiecare parte din mine se cutremură la gândul că dragostea noastră ar putea deveni o amintire în bătaia focului. Dar dacă va fi să mor, voi muri iubind femeia care mi-a oferit cele mai prețioase clipe din această viață. Trăiesc pentru tine și prin tine, trăiesc pentru a mă trezi în fiecare dimineață și pentru a-ți demonstra cât de mult te iubesc. Dacă viața mi-ar fi luată, m-aș întrista doar pentru că te-aș lăsa singură în această lume.

Aici, camarazii mei sunt tot ceea ce am, dar și pe ei îi văd rugându-se pentru ceea ce iubesc cel mai mult, omițând de multe ori să se roage pentru ei. Poate că uneori sunt dur, rece, distant, însă această lună în care am cunoscut ororile lumii m-a făcut să realizez că fiecare clipă poate fi ultima, iar dacă înainte de această clipă nu am iubit infinit, nebunește, iresponsabil, nu am trăit deloc.

Trimite-mi mai multe poze cu tine, măcar ele îmi alină DORUL pentru câteva clipe. Le port în buzunarul stâng, acolo unde ești tu mereu. Faptul că, din când în când, mă uit la ele mă face să zâmbesc. De fapt, sunt singurul motiv pentru că aici nu zâmbesc deloc atunci când mergem să patrulăm printre necunoscuți, cu arma la șold, ori când dormim iepurește pentru că există șansa ca asupra noastră să se abată focuri nemiloase de armă.

 

Te iubesc nespus și sper să ne revedem aceeaşi.

~ Jurnalul unui Adam ~

Leave a Reply

NewsletterAboneaza-te

Fii la curent cu noutățile Livrez dragoste! Abonează-te la newsletter !

Shopping Cart

No products in the cart.