Trufe de ciocolată Monty

Trufe de ciocolată Monty

65 lei

Descriere

Trufe de ciocolată Monty

Consistență fină, unt de cacao pur, perle de alune proaspăt prăjite desăvârșite cu un strat generos de cacao rafinată dulce-amăruie.

Alunele extravagante l-au dus pe Monty cu gândul la gustul plăcut al trufelor care înglobează aceste minunății crocante, astfel că a decis să le numească “Scrumple Nutty”. Trufe de ciocolată pentru răsfăț și zile frumoase.

Trufe franțuzești cu perle de alune de pădure prăjite, 150g Trufele lui Monty sunt preparate cu dragoste în Angers, Franța, fiind bazate pe o rețetă tradițională care datează încă din anul 1934.

El a descoperit aceste capodopere originale într-una dintre multele sale călătorii misterioase – imaginează-ți surpriza și încântarea lui când a aflat că arta tradițională franceză a trufelor era în viață și era transmisă mai departe cu aceeași grijă, pasiune și respect pe care gospodinele franceze le arătau în timpuri de demult în pregătirea acestor minunății delicioase.

Cu această descoperire făcută, el a decis rapid să ți le ofere și ție astfel încât și tu să fii parte din uimirea și încântarea lui.

Ingrediente: grăsimi vegetale (cocos, palmier), zahăr, pudră de cacao cu conținut redus de grăsime, pudră de zer (din lapte), perle de alune de pădure prăjite 6%, pudră de cacao, emulsificator: lecitină de soia, arome naturale. Poate conține urme de orz, nuci, ou, susan și gluten.

Produs sensibil la căldură, păstrați într-un loc uscat, la temperatura camerei (15-18°C). ​

Potrivit pentru vegetarieni.

La schimbări bruște de temperatură, pe trufe poate apărea un strat subțire și alb, care nu afectează în niciun fel calitatea și gustul produsului.

Informații nutriționale pentru 100g: energie/calorii 605 kcal/2530 kj, proteine 4.6g, glucide/carbohidrați 38.8g din care zahăr 37g, lipide 46.6g din care acizi grași saturați 39.1g, sare 0.3g.

Dimensiuni cutie: (HxLxl) 8x11x11 cm

Producator Mathez. Produs în Franța. Ambalat în Marea Britanie pentru Monty Bojangles.

Dacă îți dorești să surprinzi persoana dragă și cu o scrisoare, găsești aici propunerile noastre: https://livrezdragoste.ro/products/scrisoarea-ta/

Trufe de ciocolată Monty
Trufe de ciocolată Monty

65 lei

65 lei

Shopping Cart

No products in the cart.

Available Filters