Dragul meu iubit,

 

Îți scriu această scrisoare, în primul rând, să te fac să zâmbești. Acel zâmbet după care mă topesc. Mărturisesc că mă încearcă tot felul de emoții de fiecare dată când mă gândesc la tine, încât aș putea proiecta clădiri imaginare, fără să știu să desenez.

 

Poate că nu o spun des, dar îți multumesc că m-ai ales pe mine. Chiar dacă distanța e o provocare pentru noi, poate însemna, de asemenea, și o ocazie de a lupta mai mult. Să păstrăm o energie aparte pentru momentele când ne întâlnim, să comprimăm timpul și să trăim intens așa cum ne place nouă.

Păstrez în permanență un dor, un dor nebun pentru tine, domnul meu grec și puternic.

 

În prag de Sărbători, veselia poartă imaginea chipului tău, amintirile noastre superbe și dorința revederii. În ultimul an ai devenit cea mai frumoasă parte din mine, iar eu extensia imaginației tale.

Povestea noastră devine astfel sursă de inspirație pentru viitoarele nebunii pe care de abia le aștept….și, e foarte probabil, că dacă tu nu m-ai fi găsit, te-aș fi căutat eu.

 

Micuța ta,

Andreea

 

PS: de fiecare dată când nu suntem împreună, și vei dori să mă găsești altfel, te încurajez să recitești scrisoarea, și împreună ne vom regăsi!

Leave a Reply

NewsletterAboneaza-te

Fii la curent cu noutățile Livrez dragoste! Abonează-te la newsletter !

Shopping Cart

No products in the cart.