Livrare gratuită la comenzi de peste 250 lei. 💌✨

Atelierul de cadouri caligrafice

În atelierul Livrez Dragoste, atelierul de cadouri caligrafice, te ajutăm să marchezi orice moment special și să ai cadoul mult visat, de la A la Z.

Poți alege să personalizezi orice produs Livrez Dragoste cu textul, rama, hârtia și detaliile preferate. Astfel, fiecare cadou care iese din atelierul nostru este unic.

Îți suntem alături cu daruri pentru orice ocazie. Cadouri pline de iubire, de inspirație, de recunoștință sau de bucurie. Orice ai alege, vei reuși să așterni un zâmbet larg pe chipul celor dragi!

Atelierul de cadouri caligrafice a luat naștere în martie 2014, când o (economistă) pasionată de caligrafie a decis să reinventeze scrisul de mână, transformându-l într-un brand românesc de succes.

Motorul acestui proiect unic în țară a fost dorința de a-i ajuta pe oameni să-și transmită gândurile mai frumos și mai personal, prin intermediul unei scrisori caligrafiate. Câțiva ani mai târziu, mii de rânduri scrise și mulți oameni fericiți, „Livrez Dragoste” a devenit spațiul magic unde se personalizează caligrafic cadouri și se nasc idei de cadouri, pentru clienți de toate gusturile și vârstele.

Ce căutați?

Alăturați-vă la newsletter

Abonează-te la newsletter și îți aducem mai multe povești, cadouri și oferte speciale

100 de motive de iubire

Cineva tocmai a cumparat

100 de motive de iubire

10 minute din Pitesti