Livrare gratuită la comenzi de peste 250 lei. 💌✨

Dragă Luni,

Dragă Luni,
Mă bucur tare mult că ai revenit. E semn de bun augur să te întâmpin cu zâmbetul pe buze.
Nu te îngrijora, nu o fac împinsă de etichete, ci de un impuls al inimii care mă îndeamnă să îți urez bun venit.
Ahh...diminețile începutului de săptămână au un iz de hărnicie greu de egalat altcândva. Parcă ai timp să faci o călătorie până la Lună și să te întorci până la ora cinei... nu de alta, dar mâine e o altă zi, cu un alt plan năstrușnic pe care numai cei ce au curajul să-și pună visele în practică îl pot înțelege.
După un weekend agitat, sau poate din contră odihnitor... tu îmi dai voie de fiecare dată să îmi așez gândurile. Așa ajung să-mi planific ore neprevăzute în care fie mă trezesc că alerg în parc, fie mă răsfăț cu un desert delicios după ce ies de la birou.
Parcă mereu îmi amintești că.. e momentul să mai asculți și de dorințele inimii.. Timpul e atât de capricios încât mai bine îl petreci bucurându-te de viață decât să faci concurență cu el la capricii nefondate.
Ştii...de prea multe ori descopăr că oamenii din jurul meu se comportă ciudat când vine vorba de a reveni la muncă... așa că mi-am propus să-i surprind. Nu e deloc costisitor să scriu pe un post –it bine ai revenit la birou...sau îți doresc un început de săptămână energic și frumos! În plus, reacția lor o să fie sursa mea de bucurie până la următoarea idee jucăușă și veselă. Fain nu-i așa?
that_smile_of_yours
Până la urmă...așa de bine cum începem ziua de luni, să ne meargă toată săptămâna!

Ce căutați?

Alăturați-vă la newsletter

Abonează-te la newsletter și îți aducem mai multe povești, cadouri și oferte speciale

Bucurie în cutie

Cineva tocmai a cumparat

Bucurie în cutie

10 minute din Pitesti