Livrare gratuită la comenzi de peste 250 lei. 💌✨

Poveşti aflate din scrisori

Poveşti aflate din scrisori
Povestea noului născut
Pe 17 Martie 2014, s-a născut David, nepotul Simonei. Ea a aflat de serviciul „ Livrez Dragoste” şi imediat s-a gândit să aşterne câteva rânduri de bucurie şi emoţie, în cinstea noii titulaturi de „ mătuşă”. A ţinut tare mult să precizeze să livrăm scrisoarea cu o carte direct la maternitate, pe data de 17 Martie.
“Dragă David,
La mulţi ani! Astăzi este ziua ta, este chiar prima ta zi de viaţă şi, chiar dacă vei mai sărbători câteva zile de naştere până să poţi citi aceste rânduri, mi-am dorit ca ceea ce simt în preajma venirii tale pe lume să rămână scris şi să ajungă, în final, la tine.
Până acum n-am văzut decât o poză cu tine, una din burtica mamei tale. Ţi-am şi vorbit de câteva ori. Ştiu că n-ai înţeles mare lucru din ce-ţi spuneam, dar sunt convinsă că mi-ai simţit bucuria din voce pentru că, deşi atât de tânăr, domnişorule, trezeşti în noi toţi numai bucurie şi zâmbete. Asta pentru că eşti deja un copil foarte iubit.
Te iubesc tare şi abia aştept să te întâlnesc! “
Întâmplarea face că această zi era oricum programată pentru a da startul livrărilor în offline. Aşadar, ne-am mobilizat cu alt elan pentru o livrare aparte. Pe holurile maternităţii erau mame fericite şi copii care doreau a fi auziţi. Un sentiment pe care nu credem că o să îl uităm prea curând.
Un altfel de mod de a începe săptămâna şi de a „ boteza” un proiect. Le dorim multă sănătate şi educaţie prin dragoste.
Livrez_dragoste_la_maternitate
Povestea unei fiice departe de mama ei
Pe 8 martie, primim o scrisoare emoţionantă, în jurul orei 3 pm, de la Andreea către femeia care i-a dat viaţă. Cu lacrimi în ochi îi scrie mamei că îi pare extrem de rău că a trebuit să se stabileasca în Belgia pentru o viaţă mai bună, dar cu preţul rupturii fizice şi emoţionale dintre cele două..
“Dragă mamă,
Îţi scriu această scrisoare cu ocazia tuturor zilelor în care ar fi trebuit să-ţi vorbesc.
Vreau să îţi mulţumesc acum pentru toate câte ai făcut pentru mine, pe care le-am primit şi le-am cerut ca şi cum mi s-ar fi cuvenit.
Îţi mulţumesc pentru mâna pe frunte în noaptea în care am visat urat, pentru ceaiul din seara în care am avut febră, pentru primul brad de Crăciun, pentru că i-ai deschis în fiecare an uşa Moşului, pentru primul ghiozdan şi pentru prima excursie la munte.
Îţi mulţumesc pentru că mi-ai arătat ce înseamnă iubirea pură, iar timpul mi-a demonstrat că numai tu mă poţi iubi aşa.
Te apreciez, dragă mamă, pentru toate sacrificiile tale pe care abia acum le înţeleg şi îţi mărturisesc că încă ai rămas îngerul copilăriei mele. Eşti îngerul care mi-a luminat calea în viaţă, mi-a predat curajul ca prima lecţie şi mi-a oferit ca temă întreagă mea existenţă….”
livrez_dragoste_sigiliu

Ce căutați?

Alăturați-vă la newsletter

Abonează-te la newsletter și îți aducem mai multe povești, cadouri și oferte speciale

100 de motive de iubire

Cineva tocmai a cumparat

100 de motive de iubire

10 minute din Pitesti