Livrare gratuită la comenzi de peste 250 lei. 💌✨

Prima zi - Povesti din culise

Prima zi - Povesti din culise
Emoții. Multe chiar. În inbox figurează deja 54 de mesaje. Expeditori din țară și din străinătate cu destinația: oameni speciali din București. Pregătim maratonul de scris cu o echipă de fix 3 oameni. În căști se aude muzica lui Erik Satie.
Zâmbeam la fiecare mesaj, imaginându-ne deja reacțiile lor atunci când vor primi scrisorile. un gest de care mereu îşi vor aminti, iar noi făceam acest lucru posibil, cu petele noastre de cerneală de pe degete. Ne simțeam cumva privilegiate. Sentiment frumos foc.
1932353_615306398564156_933156946_n
Povești magice, care ne confirmau că se întâmplă multă dragoste în capitală, contrar percepției generale. și deja știam și adresele …cu veselie și patos, scrisorile erau aproape terminate, cu sigiliu cu tot. da, ca pe timpuri, un roşu burgundy.
V-am zis cât de cool sunt curierii ”Livrez Dragoste”? cu biciclete lor minimaliste, dar de impact, cu atitudine și energie pozitivă. noi le zâmbim euforic, evident, le oferim tricourile personalizate şi le urăm baftă în trafic. La final de zi, primim raport cu “smiley faces” și misiune îndeplinită. Şi, fotografii cu destinatari speriaţi de fericire. Da, și nouă ne plac surprizele :)
10171245_615463255215137_2072416183_n
În interiorul plicului, am lansat o întrebare : Tu cui ai trimite o scrisoare? Cu scopul de a-i stârni pe toți să întoarcă gestul minunat, astfel să purtăm sentimentele nobile mai departe și să oferim exemple reale. Și de aici a început avalanşa de mesaje feedback la adresa proiectului (cu poze, cu mulţumiri, cu detalii, cu cereri în căsătorie, cu veşti de venire pe lume a copiilor, a doua lună de miere, de revederea primei iubiri). Efectiv, începeam să cunoaștem oameni despre care nu ştiam absolut nimic. Cu unii dintre ei, încă menținem legătura.
Ne-a rămas în minte o replică: ”nu știu dacă v-ați propus să sporiți natalitatea, dar să știți că e foarte posibil să vă iasă.”
….pe fundal încă e Satie cu Gymnopedie. Nr.3 e preferata noastră. (e de dor,de dragoste, te mistuie, te încarcă, un mixt ce reprezintă scrisul și ”Livrez Dragoste”.)
 

Ce căutați?

Alăturați-vă la newsletter

Abonează-te la newsletter și îți aducem mai multe povești, cadouri și oferte speciale

100 de motive de iubire

Cineva tocmai a cumparat

100 de motive de iubire

10 minute din Pitesti