Livrare gratuită la comenzi de peste 250 lei. 💌✨

Alege să surprinzi pe cineva drag printr-o scrisoare altfel

Alege să surprinzi pe cineva drag printr-o scrisoare altfel
Oamenii nu au nevoie de încă o metodă care să le reamintească de cât de frumoasă poate fi viaţa alături de cei dragi. De fapt, nu au nevoie de un website, de o reţea de socializare şi nici de aplicaţii mobile care să le valideze sentimentele şi calitatea umana. În schimb, oamenii chiar au nevoie să confere un sens zilelor, să comunice, şi poate cel mai important, să se (re)conecteze la propriile gânduri, sentimente şi trăiri. Ţie ţi se pare că stau altfel lucrurile?
Cam aşa stau lucrurile cu “Livrez Dragoste”, un serviciu cum nu mai găseşti pe piaţa din România, conceput în intregime pentru oameni, pentru trăiri, pentru emoţii şi multă dăruire.
Draga_om_frumos
În timp ce un e-mail sau mesaj virtual este uitat sau şters, o scrisoare va dăinui în timp!
Este genul care te invită să fii prezent în viaţa celor dragi şi să-i surprinzi cu o scrisoare şi câteva rânduri sincere. Este genul de care îţi vei aminti mereu cu un zâmbet ştrengar pe faţă indiferent de câte mesaje se vor scrie ulterior.
Practic, prin “Livrez Dragoste” oricare din gândurile tale de recunoştinţă, mulţumire, emoţie, iertare, surpriză şi, cel mai important: iubire, sunt trecute de caligrafi, cu stiloul pe hârtie reciclată, sigilate cu ceară specială sau puse în sticlă, şi înmânate destinatarului.
Echipa aşteaptă în inbox gândurile tale, sau dacă nu îţi găseşti inspiraţia, poţi trimite câteva indicaţii pentru ca ei să poata crea un text dintre cele mai alese.
you_are_the_one
Cu o scrisoare nu se face primăvară, însă ziua se transformă complet, pentru toţi cei implicaţi!
Imaginează-ţi că există deja cupluri care-şi spun povestea cererii în căsătorie, nu cu inelul ascuns în prăjitură, ci expediat într-un plic, cu o scrisoare alături, tocmai bună de pus în ramă. Sunt sute de părinţi care recitesc cu dor scrisoarea primită de la copiii lor, acum oameni mari asezaţi la casa lor. Când îţi doreşti să fii iertat de persoana faţă de care ai greşit, o mărturisire împăturită într-o scrisoare, însoţită de gesturile tale de regret sunt o cale sigură de urmat.
amadeus_she_is_the_one
scrisoare_in_sticla_disc_de_vinil
Căci, în caz că nu ţi-ai dat seama, ceva anume se întâmplă cu fiecare scrisoare ajunsă la destinaţie prin “Livrez Dragoste”: " oamenii sunt aduşi mai aproape unii de ceilalţi, într-un stil mult mai convingător, sănătos pentru minte şi suflet şi cu adevarat trainic."
Message in a Bottle

Ce căutați?

Alăturați-vă la newsletter

Abonează-te la newsletter și îți aducem mai multe povești, cadouri și oferte speciale

100 de motive de iubire

Cineva tocmai a cumparat

100 de motive de iubire

10 minute din Pitesti