Livrare gratuită la comenzi de peste 250 lei. 💌✨

Povestea din spatele unei scrisori de mână

Povestea din spatele unei scrisori de mână
Încă din copilărie,am crescut cu povestea trimiterii unei scrisori, fie către părinți, fie către prieteni sau iubiți. Din pasiune pentru scris de mână și de cerneală pe degete,creasem un întreg ritual. Practic, necesita o anumită stare, muzica potrivită pe fundal, lumina, un pahar de limonadă în partea dreaptă, hârtia, penița stiloului și esența de parfum.
slide2
Între timp, am mai crescut puțin și ne-am luat inima în dinți: am creat o poveste pentru un număr mai mare de destinatari, numită ”Livrez Dragoste”, în timpuri dominate de online. Scrisori caligrafice în plic cu sigiliu.
poza-principala
 
Platforma ne face zilnic cunoștință cu oameni frumoși, care apreciază că gesturile mărunte fac diferența și vor trece proba timpului. Unii sunt așa simpatici că ne trimit textul virtual cu tot cu diacritice. Alții ne întreabă politicos, dacă le putem da o mână de ajutor în a-și găsi cele mai potrivite cuvinte și cei mai mulți dintre ei sunt emoționați și nerăbdători cu privire la reacția destinatarului.
DSC_0416m1
Dar până la destinație, urmează magia din offline, care începe cam așa: inspirăm aer adânc, pregătim hârtia reciclată și stiloul cu cerneală. Facem o probă de scris pe altă hârtie, și apoi încadrăm mesajul cât mai frumos, în funcție de scop și de dimensiune. Desigur, pe fundal se aude muzică clasică și în partea dreapta pe biroul de scris, inca se regăsește un pahar de limonadă sau de vin roșu sec. Îndată ce am finalizat, lăsăm cuvintele să facă dragoste pe hartie, ca apoi să fie introduse în plic. Pregătim sigiliul cu ceară roșie și 2 stropuri de esență de parfum. Ne mai uităm încă o data la scrisoare cu drag, și ne asigurăm că va ajunge la destinație, în ziua indicată și în intervalul orar propus de expeditor.
ocazii speciale (2)
Timpul trece, iar ceasul arată în jur de 1-2 h dedicate unei scrisori. E ca și cum ai păși pe pragul unei altei lumi, cu personaje ale căror chipuri nu le vezi și cu o poveste care te inspiră.
Poveștile fac bine la cap și mai ales la suflet. Iubiți mult, oameni buni și îndrăzniți să faceți gesturi pentru persoanele dragi din viața voastră! Oricand e o ocazie speciala.
 
 

Ce căutați?

Alăturați-vă la newsletter

Abonează-te la newsletter și îți aducem mai multe povești, cadouri și oferte speciale

100 de motive de iubire

Cineva tocmai a cumparat

100 de motive de iubire

10 minute din Pitesti