Livrare gratuită la comenzi de peste 250 lei. 💌✨

Scrisul de mână e din nou la modă

Scrisul de mână e din nou la modă
Știați că cerneala a văzut lumina tiparului prin 2697 î.Hr. datorită chinezilor și a egiptenilor, iar stiloul a fost inventat de românul Petrache Poenaru, în 1827?! Frumos, nu-i așa? Chiar ne simțim foarte mândri de acest lucru și, astfel am plecat de la premisa că scrisul de mână e sănătos tun.
Poate că noi suntem boeme, vedem în culori de la atâta dragoste, dar sunt cercetări serioase care au confirmat negru pe alb de ce scrisul de mână e mai sănătos. Simplu sau nu, antrenează mai mulți stimuli deodată: concentrare mai mare, actul fizic al scrierii transmite semnale de la mâna ta către creier, care ajută la construirea memoriei motorii.
Deci, cu alte cuvinte, avem dreptate! :-D și bonus, scriind un mesaj din suflet te va ajuta în primul rând să îți ordonezi gândurile mai calitativ și să faci o bucurie care va râmâne mereu actuală.2 în 1, iar ceea ce facem noi la „Livrez Dragoste” este să apropiem oamenii între ei, să schimbăm stări de spirit, să fim mai inventivi, mai curajoși, mai sinceri și să fim capabili să oferim bucăți din noi oamenilor dragi din viața noastră.
P.S. Adorăm reacțiile destinatarilor:
„E pentru mine? Sigur nu e o greșeală?”
„Oare cine s-a gândit la mine!? Vai ce surpriză, o să moară toate colegele mele de invidie”
„Cât mă costă? Prea frumos ca să fie adevărat”

 
_MG_7666 _MG_7656

Ce căutați?

Alăturați-vă la newsletter

Abonează-te la newsletter și îți aducem mai multe povești, cadouri și oferte speciale

Bucurie în cutie

Cineva tocmai a cumparat

Bucurie în cutie

10 minute din Pitesti