Livrare gratuită la comenzi de peste 250 lei. 💌✨

Cum să scrii o scrisoare

Cum să scrii o scrisoare
Te provocăm : când a fost ultima data când ai trimis o scrisoare cuiva? Hmmm, sincer, nici nu prea îți mai aduci aminte,așa-i? E în regulă. Gândește-te la o persoană care ar merita să îi faci o surpriză neașteptată, o bucurie onestă și din suflet. Parcă nu ar fi vorba doar de o singură persoană, ceea ce e minunat.
Am început de la o idee simplă, aparent, dar scrisoarea ar putea fi unul dintre cele mai frumoase gesturi făcute vreodată pentru oamenii dragi din viața ta. Te-am răscolit puțin, zâmbești în colțul gurii, cu puține emoții…ai vrea să scrii câteva rânduri.
Pauză, nu știi cum să începi, cum să spargi gheața, cu toate că ai spune atât de multe lucruri, și totuși…și totuși nu te lăsa. Gândește-te că dacă ar fi fost așa de simplu, scrisoarea ar fi devenit banală. Conceperea ei în sine e o poveste. Nu înceta să crezi în magia lucrurilor simple, în povești și bunătate.
Dacă ne permiți, o să încercăm să dăm o mână de ajutor, pentru că povestea ta ne-ar putea inspira.
  • Simplitate. Începe mereu cu un cuvant drag celeilalte persoane, urmat de numele acesteia
  • Sinceritate.Intro-ul ar putea fi o propoziție despre tine cu trimitere către destinatar( să puncteze legătura dintre voi, indiferent că e iubi/a, coleg, frate, mama, copil)
  • Curaj. Povesteste-i pe limbajul său ceea ce ți-ai dorit sa îi spui până acum și ceva te-a oprit, sau timiditatea, sau, pur si simplu, considerai ca nu e momentul potrivit. ( de dragoste, de mulțumire, de iertare, etc)
  • Creează o poveste din această scrisoare, ba chiar mai mult, o poti folosi pentru un joc – mesajul tău să fie compus din mai multe scrisori – ca un puzzle, fiecare scrisoare să dezvaluie o nouă surpriză, astfel încât destinatarul să aștepte cu sufletul la gura noile vești.
  • Dorință. La final, ai putea lansa o concluzie sau o întrebare, în măsura în care să conteze întregul efort și impactul să fie pe măsură.
Dacă ne permiți în continuare, am dori să te lași puțin vrajit/ă de poezia lucrurilor simple, pe care de multe ori, fie le ignorăm, fie ni se par (prea) normale.
”Mulțumesc” este cuvântul magic, pâinea cea de toate zilele, dar avem tendința să uităm. Hai să nu mai uităm, ce zici?! Puțină atenție, te rog, și multe lucruri bune or să se întâmple.
Cu toții avem un om sau mai mulți față de care nutrim admirație, dar se întâmplă des să ne lipsească curajul să transmitem acest sentiment. Confundăm cu slabiciunea, ceea ce e cam fals. Să ai tărie să îți expui ”slabiciunea”, chiar și defectele e lucru mare, e cam siguranță de sine. Respect, creator de fericire!
Orice am face, părinții nu ți-i poți alege. Să nu uiți niciodată de ei! Cu bune, cu rele…mereu vom avea de câștigat dacă ne focusăm pe cele bune, face bine și la cap, si mai mult la inimă.
Ehe, dar pe prieteni ți-l alegi, le-ai dat șansa cumva să facă parte din viața ta, deci știi tu de ce. Toate acele motive nebune și enervant de frumoase merită reamintite și notate așa cum se cuvine.
Cu partenerii de dragoste e altă prăjitură, nectar, ce-I drept. Acele ființe care ne mistuie, ne macină (ne focusăm pe lucrurile bune, da?) merită constant prețuite prin fapte, nu doar vorbe. Limbajul dintre 2 iubiți are farmecul lui, și cu toate acestea…starea aceea de al 9 lea Cer, e când se simte special/ă. Parcă ți-ai amintit, da, toate acele lucruri după care te topești și ai o strălucire aparte .
Se spune că dacă dragoste nu e, noi vom livra negreșit gândurile tale!
DSC_0416m1 DSC_0391m

Ce căutați?

Alăturați-vă la newsletter

Abonează-te la newsletter și îți aducem mai multe povești, cadouri și oferte speciale

100 de motive de iubire

Cineva tocmai a cumparat

100 de motive de iubire

10 minute din Pitesti